Förvaringsmorsan ordning och reda

Ordningskonsult och lärare 

Jag heter Emma Thorn och har jobbat som ordningskonsult sedan 2020 och lärare sedan 2008. En ordningskonsult kommer hem till dig och rensar och organiserar dina utrymmen för att skapa, tid, spara pengar och ett hållbart system som ska hålla i längden. Då får du mer tid till det du tycker är roligt här i livet än att omge dig av ett stökigt hem. 

På social media kallas jag för Förvaringsmorsan och mitt företag heter Decluttermom- två ord som jag tycker beskriver vad jag gör väldigt bra. Som ordningskonsult är min nisch familjelivet och handleder även familjestruktur för den som önskar. 

Under många år har jag även känt att det inte funnits bra och snygga organiseringsverktyg på den svenska marknaden. Som lärare upplever jag även att tydlighet är a och o för att eleverna ska förstå och lära sig. Därför har jag utformat etiketter och ett system som ska kunna anpassas och justeras till ditt hem men även lika väl användas i offentliga miljöer. 

 Jag vill att kunden ska känna personlighet och enkelhet i mina produkter och är alltid öppna för nya förslag och tankar.

Medlem av;

 Svenska konsulter inom produktivitet och ordning sedan 2020

Första mötet mig är alltid kostnadsfritt